Tørt hår? Pust liv i lokkerne

 

Det er ikke kun huden, som kan trænge til ekstra fugt og pleje ovenpå en sommer med masser af sol og saltvand eller efter en vinter med frost og vind.

Dit hår kan også hurtigt blive tørt og trist at se på, og er det noget, som du kan nikke genkendende til, er det nu, du skal gøre en lille ekstra indsats, så håret igen kan komme til sin ret.

Hjemmelavet hårserum til tørt hår

En god, nærende hårkur gør underværker for tørt hår og er ikke til at komme udenom, når tørre hårlokker skal vækkes til live igen.

Vi anbefaler vores ekstra nærende og plejende hårserum til hår, der har brug for ekstra omsorg. Det tager kun 15 minutter at lave den. Hårserum er en intensiv oliebaseret kur til håret. Den nærer, plejer og beskytter håret mod udtørring og som bonus forebygger den skader forårsaget af føntørring, glattejern o.l. Hårserum anvendes i hårspidserne efter hårvask og skal ikke skylles ud igen.

 

 

Du kan også bruge ren, økologisk jojobaolie som hårkur til tørre og slidte hårspidser.

 

Hjemmelavet og naturlig hårolie til alle hårtyper

Giv førstehjælp til de slidte hårspidser med en hjemmelavet hårolie baseret på naturlige og rene vegetabilske olier, der lukker hårstrået og plejer så håret efterlades glansfuldt og smidigt - og bliver nemmere at rede igennem. 

 

En af ingredienserne i hårkur er økologisk broccolifrøolie, der har den specielle egneskab, at den har silikonelignede, uden silikonens negative effekter. Det gør den meget velegnet som ingrediens i DIY hårpleje, men den kan også bruges som den er - direkte i håret, hvor den gør håret blankt, glat og silkeblødt - og beskyttende mod skader fra føntørring og glattejern.

 

Hjemmelavet shampoo til tørt hår

Du kan nemt og enkelt lave hjemmelavet shampoo til at forebygge tørt hår - og genoprette fugtbalancen hvis skaden er sket. Hydraplusshampoo indeholder aktive planteekstrakter og milde sæbestoffer, der vasker håret effektivt uden at udtørre det.

 

Shampoo og balsam til tørt hår

Til den daglige hårpleje anbefaler vi vores intensivt styrkende og fugtbevarende vitaminshampoo efterfulgt af vitaminbalsam, som genskaber hårstråets struktur og genopretter fugtbalancen. Plejer du dit hår med disse 2 produkter får du et gennemfugtet, blødt og glansfuldt hår.