Hurtig levering med GLS
Sikker betaling
Opskrift
Appelsin lakridskonfekt

Lækker hjemmelavet lakridskonfekt med smag af appelsin og pebermynte

500 g
120 minutter
1 måned (Køleskab, Lufttæt)
Middel

Råvarer

Lakridsmasse
100 g Gummi arabicum ØKO Gummi arabicum ØKO
40 g brun farin
5 g LakridsekstraktLakridsekstrakt
5 ml Sort slikfarve Sort slikfarve
0,5 dl vand
Gelatineblanding
10 ml vand
5 g Gelatine ØKOGelatine ØKO
Konfektmasse
50 g Kokosolie jomfru ØKOKokosolie jomfru ØKO
40 g honning
10 ml vand
100 g GlukoseGlukose
250 g flormelis
Øvrigt
0,25 ml (5 dråber) Appelsinolie ØKOAppelsinolie ØKO
0,5 ml (10 dråber) Orange slikfarve Orange slikfarve
1 dråbe PebermynteoliePebermynteolie

Redskaber

Lakridsmasse:
1 stor gryde med låg
1 glasskål (ca. 1,5 l) der kan stå i gryden
1 gaffel

Gelatineblanding:
1 kasserolle med låg
1 glasskål (ca. 1 dl)

Konfektmasse:
1 gryde (ca 1 l)
1 skål
1 håndmikser

Øvrigt:
1 vægt
1 måleskesæt
1 plastskraber
1 dejskraber
1 kagerulle
2 bolsjevæv
1 saks
Bagepapir
Grydelapper

Sådan laver du lakridskonfekt

Lakridsmasse
Gelatineblanding
Konfektmasse