Fristen for at bestille varer til levering inden Jul er den 21. december kl. 12. Vi holder juleferie fra den 21. december kl. 13 til og med 2. januar 2024
Æggehvideblanding | |
4 g | Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO |
23 ml | varmt vand |
0,5 ml | Appelsinolie ØKOAppelsinolie ØKO |
Fondantmasse | |
250 g | FondantpulverFondantpulver |
1 ml | Orange slikfarve Orange slikfarve |
Øvrigt | |
120 g | Mørk chokolade |
1 vægt
1 røreskål
1 piskeris
1 gaffel
1 kniv
1 pensel
1 gryde
1 glasskål der slutter tæt til gryden
1 grydeske
1 termometer
bagepapir
Vil du hellere bruge en anden type chokolade?
Du kan sagtens bruge en anden type chokolade til dine chokoladeskaller. Eller hvad med at lave striber, mønstre eller lignede i bunden af chokoladeformen, så du får flotteste chokolader. Fyld den tempererede chokolade i et lille kræmmerhus og pynt løs. Husk at lade chokoladen størkne før chokoladeskallen laves.
For at opnå det perfekte knæk tempereres mørk-, hvid- og mælkechokolade ved forskellige temperaturer. Se hjælpeskemaet nedenfor.
Mørk chokolade
Mælkechokolade
Hvid chokolade
55 °C
45 °C
40 °C
29 °C
28 °C
27 °C
31-33 °C
30-32 °C
29-31 °C
Mandag-onsdag: 9-16
Torsdag: 9-11.30 + 12-16
Fredag: 9-14.30
Lukket på helligdage