Flødeboller opskrifter

Du kan lave flødeboller, med økologisk chokolade og mange forskellige slags skum

Egenskaber

Opskrift

Bananskum flødeboller

Flødeboller med smag á la skumbananer

Se opskriften
Opskrift

Blåbærskum flødeboller

Opskrift på lækre flødeboller med luftigt skum med smag af blåbær

Se opskriften
Opskrift

Citrusskum flødeboller

Mørkt chokoladeovertræk og frisk citrusskum gør disse flødeboller til en favorit

Se opskriften
Opskrift

Hindbærskumflødeboller

Opskrift på hjemmelavede flødeboller med smag af hindbær

Se opskriften
Opskrift

Jordbærskum flødeboller

Jordbærskum og chokolade er altid et hit

Se opskriften
Opskrift

Juleskum flødeboller

Kanel og appelsin er indbegrebet af jul. Her i form af en flødebolle

Se opskriften
Opskrift

Karamelskum flødeboller

Vild med karamel? Så lav flødeboller med skum, der smager af karamel.

Se opskriften
Opskrift

Lakridsskum flødeboller

Opskrift på flødeboller til alle der elsker lakrids

Se opskriften
Opskrift

Pebermynteskum flødeboller

Luftigt pebermynteskum med mørkt chokoladeovertræk smager ala After eight

Se opskriften
Opskrift

Pynt til flødeboller, kager mm

Nem opskrift til farvestrålende pynt til flødeboller og kager

Se opskriften
Opskrift

Solbærskum flødeboller

Opskrift på lækre hjemmelavede flødeboller med chokoladeovertræk og solbærskum

Se opskriften
Opskrift

Vaniljeskum flødeboller

Opskrift på den klassiske flødebolle med luftigt skum, der smager skønt af vanilje

Se opskriften

Hjemmelavede flødeboller

Hjemmelavede flødeboller smager virkelig godt. Du har mulighed for at vælge din yndlingschokolade til overtrække flødebollerne eller kombinere mørk-, mælke- og hvid chokolade. Der er næsten uanede muligheder for at give skummet smag med aromaer og æteriske olier og dermed få skummet til at smage som du allerbedst kan lide det.

 

Du kan give flødeboller det sidste prik over i'et ved at pynte med glimtende spiselige pulverfarver, som guld, sølv, vinrød eller kobber. Du kan også lave farvet kokosmel eller hakkede nødder og drysse på dine flødeboller.

 

Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavede flødeboller er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon 86480011.

Hvordan laver flødeboller

  1. Afvej æggehvidepulver i en skål og hæld varmt vand (30-35 °C) over. Lad det stå urørt.

  2. Rør sukker, druesukker og vand godt sammen i en gryde. Kog det op ved middelvarme under konstant omrøring indtil det koger. Fortsæt herefter opvarmningen indtil temperaturen er 117 °C.

  3. Tag sukkermassen af varmen og lad den boble af.

  4. Pisk æggehvideblandingen let sammen.

  5. Hæld sukkermassen i æggehvideblandingen i en tynd stråle, mens der piskes på den laveste hastighed indtil massen begynder at tykne.

  6. Tilsæt smag og farve.

  7. Pisk massen i ca. 5 minutter på max. hastighed til massen bliver tyk og sætter spor.

  8. Kom massen i en ophælderpose og sprøjt ud på de købte flødebollebundene.

  9. Afvej 2/3 af din chokolade i en glasskål. Placer skålen i en gryde med vand (vandet må ikke røre bunden af skålen, og skålen skal slutte tæt til gryden).

  10. Opvarm vandet (vandet må ikke koge) og smelt chokoladen til max. 55 °C under omrøring. Når chokoladen er smeltet, fjern da skålen fra gryden og sluk blusset.

  11. Tilsæt den sidste 1/3 af chokoladen til den smeltede chokolade og afkøl til min. 29-30 °C under omrøring.

  12. Opvarm al chokoladen under omrøring til 31-33 °C ved at sætte skålen tilbage på vandbadet (hold denne temperatur mens flødebollerne overtrækkes).

  13. Placer 2 knive over skålen og sæt en flødebolle derpå. Overtræk med en ske og lad flødebollen dryppe lidt af inden den sættes til tørre på et stykke bagepapir.