Opskrift
Skumfidusfondant MMF

Hjemmelavet skumfidusfondant MMF til overtræk og pyntning af kager


Skumfidusfondant MMF
800 g (30 x 70 cm)
30-60 minutter
14 dage (Lufttæt)
Middel

Råvarer

Gelatineblanding
25 g Gelatine ØKOGelatine ØKO
0,5 dl vand
Sukkerblanding
25 ml vand
100 g sukker
120 g DruesukkerDruesukker
Æggehvideblanding
7 g Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO
43 vand, 30-35 °C
Øvrigt
2 ml Vaniljearoma Vaniljearoma
650 g flormelis
50 g Majsstivelse

Redskaber

2 gryder
2 skåle
1 piskeris
1 termometer
1 grydeske
1 elpisker

Sådan laver du skumfidusfondant MMF

Gelatineblanding
Sukkerblanding
Æggehvideblanding
Fondantmasse

Tips & Tricks

Farveskema fondant og sukkerpasta

Slikfarve

Rød

Gul

Grøn

Orange

Sort

Brun

 

Portion á 200 g

2,5 ml

3,0 ml

2,5 ml

2,5 ml

2,5 ml

2,5 ml

 

Portion á 800 g

10 ml

12 ml

10 ml

10 ml

10 ml

10 ml