Tøm indkøbskurven
Gelatineblanding | |
25 g | Gelatine ØKOGelatine ØKO |
0,5 dl | vand |
Sukkerblanding | |
25 ml | vand |
100 g | sukker |
120 g | DruesukkerDruesukker |
Æggehvideblanding | |
7 g | Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO |
43 | vand, 30-35 °C |
Øvrigt | |
2 ml | Vaniljearoma Vaniljearoma |
650 g | flormelis |
50 g | Majsstivelse |
2 gryder
2 skåle
1 piskeris
1 termometer
1 grydeske
1 elpisker
Farveskema fondant og sukkerpasta
Rød
Gul
Grøn
Orange
Sort
Brun
2,5 ml
3,0 ml
2,5 ml
2,5 ml
2,5 ml
2,5 ml
10 ml
12 ml
10 ml
10 ml
10 ml
10 ml
Mandag-onsdag: 9-16
Torsdag: 9-11.30 + 12-16
Fredag: 9-14.30
Lukket på helligdage