Hurtig levering med GLS
Sikker betaling

Lakrids

Hvordan laver man lakrids? Vi har samlet alle vores bedste opskrifter på hjemmelavet lakrids, så du kan finde inspiration til den type lakrids, du har lyst til

Egenskaber

Opskrift

Lakridssirup

Nem sirup med skøn smag af lakrids

Se opskriften
Opskrift

Saltlakrids

Opskrift på lækre hjemmelavede saltlakridser á la domino

Se opskriften
Opskrift

Sød lakrids

Opskrift på hjemmelavet sød lakrids

Se opskriften

Lakrids


Find inspiration til en række super gode opskrifter på mange forskellige typer hjemmelavet lakrids: Saltlakrids, stærk lakrids, sød lakrids, blød lakrids, salmiaklakrids, lakridskonfekt, lakrids uden sukker og gluten.

 

Der er masser af muligheder for at lave lækre lakridser selv og du kan eksperimentere videre med salmiaksalt, menthol og cayenne hvis lakridsen skal være rigtig stærk eller lave en mildere lakrids med økologisk lakridspulver.

 

Se vores populære opskrifter på lakrids herunder. Læs opskriften på den lakridstype du gerne vil lave. Læg derefter alle ingredienserne i kurven med et klik. I løbet af får dage har du modtaget din levering. Så bliver det ikke nemmere at fremstille sin egen lakrids derhjemme.

 

Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavet lakrids er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon 86480011

 


Hvordan laver man lakrids?

  1. Bland piskefløde, sukker, druesukker, lakridsekstrakt og salt i en gryde

  2. Opvarm blandingen langsomt til 130°C under jævnlig omrøring

  3. Tag gryden af varmen og afkøl blandingen under jævnlig omrøring til 70°C

  4. Hæld lakridskaramelmassen i en form (ca. 13x20 cm) beklædt med bagepapir og stil den til afkøling ca. 1 time

  5. Skær karamellerne i passende stykker med en let olieret kniv og pak dem ind i karamelpapir


Ovenstående stammer fra vores opskrift på lakridskarameller, som du kan finde her