Opskrift
Fyldte karamelbolsjer

Velsmagende fyldte bolsjer med smag af nougat og flødekaramel


Fyldte karamelbolsjer
550 g
30-60 minutter
1 måned (Køleskab, Lufttæt)
Svær

Råvarer

1,5 ml i alt Brun slikfarve Brun slikfarve
Bolsjemasse
1 dl vand
450 g sukker
125 g DruesukkerDruesukker
Lidt madolie (neutral smag)
3 ml Flødekaramelaroma Flødekaramelaroma
1 ml Brun slikfarve
Fyld
100 g FondantpulverFondantpulver
10 ml varmt vand
1,5 ml Chokoladearoma Chokoladearoma
0,5 ml Brun slikfarve

Emballage

1 KræmmerhuseKræmmerhuse
6 Klar plastkrukke 150 ml sort lågKlar plastkrukke 150 ml sort låg
4 Klar plastkrukke 250 ml sort lågKlar plastkrukke 250 ml sort låg
1 Slikkepind hvid Slikkepind hvid

Redskaber

1 lille glasskål
1 spiseske
1 lille gryde med låg (ikke aluminium)
1 vægt
1 deciliter mål
1 termometer (200°C)
1 håndklæde
1 bageplade (evt. 2 ved flere portioner)
1 bolsjevæv
1 pensel
2 plastskrabere
1 sprøjte
1 teske
1 saks pr. bolsjeklipper

Sådan laver du fyldte karamelbolsjer

Fyld
Bolsjemasse