Opskrift
Karamel-kokosbolsjer

Velsmagende bolsjer med smag af karamel og kokos


Karamel-kokosbolsjer
550 g
30-60 minutter
1 måned (Køleskab, Lufttæt)
Middel

Råvarer

1 dl vand
450 g sukker
125 g DruesukkerDruesukker
Lidt madolie (neutral smag)
2 ml Brun slikfarve Brun slikfarve
3 ml Flødekaramelaroma Flødekaramelaroma
2 ml Kokosaroma Kokosaroma

Emballage

1 KræmmerhuseKræmmerhuse
6 Klar plastkrukke 150 ml sort lågKlar plastkrukke 150 ml sort låg
4 Klar plastkrukke 250 ml sort lågKlar plastkrukke 250 ml sort låg
1 Slikkepind hvid Slikkepind hvid

Redskaber

1 håndklæde
1 bageplade
1 pensel
1 bolsjevæv
2 plastskrabere
1 saks pr. bolsjeklipper
1 vægt
1 decilitermål 
1 lille gryde med låg
1 bolsjetermometer (200°C)
1 stempelsprøjte eller måleske

Sådan laver du karamel-kokosbolsjer