Karamel opskrifter

Du kan lave flødeboller, med økologisk chokolade og mange forskellige slags skum

Egenskaber

Opskrift

Appelsinkarameller

Frugtkarameller uden fløde med smag af appelsin

Se opskriften
Opskrift

Citronkarameller

Frugtkarameller uden fløde med smag af citron

Se opskriften
Opskrift

Colakarameller

Opskrift på karameller uden fløde og med smag af cola

Se opskriften
Opskrift

Flødekarameller

Hjemmelavede flødekarameller er lette at lave og smager dejligt. Trillet runde og overtrukket med chokolade slår de Toms guldkarameller

Se opskriften
Opskrift

Jordbærkarameller

Opskrift på frugtkarameller uden fløde og med smag af jordbær

Se opskriften
Opskrift

Kiwikarameller

Frugtkarameller uden fløde med smag af kiwi

Se opskriften
Opskrift

Lakridskarameller

Lækre flødekarameller med lakrids

Se opskriften
Opskrift

Peanutkarameller

Flødekarameller med saltede peanuts

Se opskriften
Opskrift

Rabarberkarameller

Frugtkarameller uden fløde med smag af rabarber

Se opskriften
Opskrift

Saltlakridskaramel

Opskrift på stærke lakridskarameller

Se opskriften
Opskrift

Solbærkarameller

Velsmagende frugtkarameller uden fløde med smag af solbær

Se opskriften

Nemme hjemmelavede karameller

Vil du gerne lære at lave hjemmelavede karameller?

 

Her på siden giver dig over 15 forskellige opskrifter på karameller. Du kan lave hjemmelavede karameller med forskellig smag, og med vores opskrifter vil du få hjemmelavede karameller med god konsistens, der gør dem til et stort hit, især hos børnene.
Både voksne og børn vil elske at være med til at lave deres egne karameller. Det er nemt og kræver få råvarer, så alle kan være med. Gå i dybden med vores karamelopskrifter som du finder herover, og vælg den opskrift der passer dig.

 

Vi har et stort udvalg af opskrifter på karameller, bl.a. klassiske flødekarameller, karameller med lakrids og hjemmelavede frugtkarameller, der med deres friske frugtsmag kombineret med karamelkonsistensen gør dem til et stort hit, især hos børn.


Fremgangsmåden til højre er til syrlige citronkarameller. 

 

Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavede bolsjer er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon 86480011

 

Hvordan laver man flødekarameller

  1. Bland 2,5 dl piskefløde, 220 g sukker, 180 g druesukker, 5 ml salt og evt. ekstrakt og farve.

  2. Opvarm blandingen langsomt til 130 °C under jævnlig omrøring. Blandingen skal antage en svag brun farve.

  3. Tag gryden af varmen og afkøl blandingen under jævnlig omrøring til 70 °C.

  4. Hæld blandingen i en form (ca. 13x20 cm) beklædt med bagepapir og stil den til afkøling ca. 1 time.