Opskrift

Kokosappelsinkonfekt

Kokoskugler med appelsinsmag

Mængde: 400 g
Tilberedningstid: 1 time

Holdbarhed: 14 dage, køligt

Råvarer

Konfektmasse:
160 g (4 dl) havregryn
50 g (1,5 dl) kokosmel
45 g (1 dl) fondantpulver
10 g (¼ dl) kakaopulver
¼ dl lunken kaffe
50 g usaltet smør
50 g kokosolie ØKO jomfru
Smag:
6 ml kokosessens
4 ml appelsinolie ØKO

Kokosmel til at rulle de færdige kugler i*

Evt. 5 ml honning

Redskaber

1 vægt
1 skål
1 måleskesæt
1 grydeske
1 dejskraber 

Fremstilling

  1. Afmål alle de tørre ingredienser i en skål og bland dem
  2. Hak smør og jomfru kokosolie i
  3. Tilsæt kaffe, kokosessens, appelsinolie og eventuelt honning
  4. Ælt massen godt sammen
  5. Form massen til kugler og rul i kokosmel
  6. Stilles køligt inden servering

* link til farvning af kokosmel