Vare

Eucalyptusolie

Anvendelse:

Levnedsmidler
Som smagsgiver i bolsjer, vingummi, halspastiller mm.
Dosering: Følg anvisninger i opskriften. Må aldrig indtages ufortyndet.

Kosmetik
Virker antiseptisk, kølende og stimulerer blodcirkulationen.
Velegnet til alle hudtyper.
Dosering: Max 1%. Må aldrig anvendes ufortyndet.

Duft
Topnote.

Fremstillet ved vanddampdestillering af blad fra Eucalyptus radiata.
Levnedsmiddelkvalitet.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, citral, geraniol og linalool.

Ingredients: Eucalyptus Species Leaf Oil

Produktet er i sin rene form faremærket:

faresymbol_udraabstegnfaresymbol_lungerfaresymbol_miljoe

Fare: Kan være livsfarligt, hvis det indtages og kommer i luftvejene.
Kan forårsage allergisk hudreaktion. Forårsager hudirritation. Forårsager alvorlig øjenirritation. Meget giftig med langvarige virkninger for vandlevende organismer. Brandfarlig væske og damp.