Et naturligt lys i mørket

 

I vinter halvåret, hvor det er mørkt udenfor er det oplagt at tænde levende lys rundt om i hjemmet.

 

Det siges, at levende lys langt fra gavner indeklimaet, men for mange af os er de svære helt at undvære, når mørket sænker sig og vi gerne vil skabe lidt ekstra hygge. Lys lavet af bivoks er, ifølge flere eksperter, et af det bedre valg, når der skal tændes levende lys.

 

Oven i købet er bivokslys er et rent og bæredygtigt naturprodukt, og så spreder de en svag men dejlig duft af honning, når de brænder.

Sådan laver du hjemmelavede lys af bivoks

 

Det er både hyggeligt og nemt at rulle bivokslys og børn kan sagtens være med til at lave lysene.

 

Urtegaardens bivokslyssæt indeholder alt der skal til, for at du kan rulle lys i forskellige størrelser. Alt fra tynde juletræslys til store, tykke bloklys, som kan bruges i julens dekorationer. Brug lysene selv eller pak dem fint ind og brug dem til en personlig værtindegave.

 

I sættet finder du, udover bivoksplader og væge, en opskrift på rulning af forskellige typer af lys, som i korte træk er: Klip - rul - færdig.

 

De ublegede bivoksplader er nemme at arbejde med og resultatet er flotte, personlige lys, der dufter dejligt af honning.

Klip

Klip

Rul

Rul

Færdig

Færdig

Lys af bivoks i julens dekorationer

 

De smukke naturlige bivokslys passer godt til julens dekorationer. De kan både bruges i dekorationer, hvor der udelukkende arbejdes med naturens materialer eller hvis du gerne vil bruge glimmer og julekugler. 

 

Vil du sprede ekstra julestemning kan du dyppe vægen i Jul duftolie inden du ruller lyset. Så får du et duftlys, der spreder de dejligste duft af julens klassiske dufte, appelsin, kanelbark og kryddernellike.