Hjemmespa – Tips til de bedste produkter

 

Tag en velfortjent pause fra hverdagen i din helt egen hjemmespa. Med vores tips til hjemmespa og velvære er du godt på vej til en luksuriøs oplevelse uden at skulle forlade dit hjem - og det er altid oplagt at forkæle dig selv og din hud lidt ekstra. En fuld hjemmespa oplevelse forkæler hele kroppen, så her får du 4 trin til selvforkælelse fra top til tå.

1. Forbered lokalet

 

Brug lidt tid på at forberede lokalet, så du kan slappe helt af. Mobiltelefoner og andre forstyrrende elementer skal naturligvis slukkes og gemmes væk. Det handler om at skabe en afslappende atmosfære, der taler til alle sanserne.

Tænd for noget roligt og afslappende musik og du er for alvor klar til at give dig selv en velvære-aften i selvforkælelsens navn.

Find den bløde badekåbe frem og skab en rigtig spa stemning. Tænd et hjemmelavet duftlys eller en duftlampe, f.eks med æterisk olie af lavendin eller lavendel, der skaber en afslappende stemning.

 

Find opskriften på hjemmelavede duftlys her

Se udvalget af æteriske olier

Se udvalget af duftolier

2. Start fra toppen - giv glød til ansigtet

 

Start din hjemmespa med en ansigtsbehandling, så din ansigtshud kommer til at stråle.

Begynd med en effektiv, men skånsom rens af huden, med Rensegel.

Sæt herefter gang i blodcirkulationen og fjern døde hudceller med en mekanisk eksfoliering med Ansigtsskrub ØKO, baseret på økologisk abrikoskernemel. 

Afslut med Skintonic og ansigtscreme, f.eks. A-vitamincreme.

3. Bliv babyblød på hele kroppen

 

Efter ansigtet er det kroppens tur til at blive forkælet og følger du disse enkle råd er du sikret en babyblød hud og en skøn følelse af velvære. Start med at skrubbe huden under det varme vand i bruseren med Saltskrub. Er du en af de heldige, der har et badekar så sænk kroppen ned i et varmt bad med Afslappende badeolie tilsat lavendelolie.

Afslut din kropsspa med en lækker kropsolie eller bodylotion. Prøv f.eks. Hybenkernelotion med cellefornyende og opstrammende hybenkerneolie eller Vitaminkropsolie, der gør huden fløjlsblød og indeholder 95% økologiske ingredienser.

 

Køb saltskrub her

Køb hybenkernelotion her

Køb økologisk vitaminkropsolie her

4. Afslut med fokus på fødderne

Sæt fødderne i et fodbad med en lækker fodbadesalt, der blødgør hård hud og lindrer ømme fødder. Nyd fodbadet 10-15 minutter inden fødderne smøres ind i en fodcreme, der giver masser af fugt og heler.