Hurtig levering med GLS
Sikker betaling

Hjemmespa – Tips til de bedste produkter

Tag en velfortjent pause fra hverdagen i din helt egen hjemmespa. Med vores tips til hjemmespa og velvære er du godt på vej til en luksuriøs oplevelse uden at skulle forlade dit hjem - og det er altid oplagt at forkæle dig selv og din hud lidt ekstra. En fuld hjemmespa oplevelse forkæler hele kroppen, så her får du vores 3 bedste tips til selvforkælelse fra top til tå.

 

Duftlys giver god atmosfære

Brug lidt tid på at forberede lokalet, så du kan slappe helt af. Mobiltelefoner og andre forstyrrende elementer skal naturligvis slukkes og gemmes væk. Det handler om at skabe en afslappende atmosfære, der taler til alle sanserne.

Sæt en rolig plade musik på anlægget og du er for alvor klar til at give dig selv en velvære-aften i selvforkælelsens navn.

Find den bløde badekåbe frem og skab en rigtig spa stemning. Tænd i stedet et hjemmelavet duftlys, f.eks med æterisk olie af lavendin eller lavendel, der skaber en afslappende stemning.

 

Start fra toppen - giv glød til ansigtet

Start din hjemmespa med en ansigtsbehandling, så din ansigtshud kommer til at stråle. Begynd med en effektiv, men skånsom rens af huden. Sæt herefter gang i blodcirkulationen og fjern døde hudceller med en mekanisk eksfoliering baseret på økologisk abrikoskernemel. Afslut med skintonic og ansigtscreme, f.eks. A-vitamincreme.

Bliv babyblød på hele kroppen

Efter ansigtet er det kroppens tur til at blive forkælet og følger du disse enkle råd er du sikret en babyblød hud.

Start med at peele huden under det varme vand i bruseren. Brug vores færdiglavede saltskrub eller lav din egen effektive saltskrub, som er let at røre sammen af bade- og peelingsalt (du kan også bruge almindelige sukker), vegetabilsk olie, E-vitamin og din favorit æteriske olie eller duftolie.

 

Afslut din kropsspa med en lækker kropsolie eller lotion. Prøv f.eks. hybenkernelotion med cellefornyende og opstrammende hybenkerneolie eller en vitaminkropsolie, der gør huden fløjsblød og indeholder 95% økologiske ingredienser.

Du kan også lave din egen bodylotion eller kropsolie helt fra bunden.

 

Fokus på fødderne

Sæt fødderne i et fodbad med en lækker fodbadesalt, der blødgører hård hud og lindrer ømme fødder. Nyd fodbaddet 10-15 minutter inden fødderne smøres ind i en fodcreme, der giver masser af fugt og heler.