Sol, saltvand - og tør hud

Lider du af tør hud i ansigtet eller på kroppen? Sommerferien er for de fleste af os ved at være forbi, og sommerens - om end begrænsede mængde - sol og saltvand har måske sat sine spor. Sol og saltvand kan ofte give tør hud, men der er hjælp at hente, så din hud igen kan stråle om kap med solen.

Sådan slipper du af med tør hud

Sæt lidt tid af til en god omgang selvforkælelse. Start med at skrubbe huden godt for at fjerne de døde hudceller. Brug f.eks. en eksfolierende og revitaliserende saltskrub, der stimulerer og renser din hud og giver den en lækker ny glød. Smør dig derefter ind i en god, genopbyggende kropsolie, mens huden stadig er let fugtig. Vi anbefaler argankropsolie, som med alle dens antioxidanter hjælper med at beskytte og vedligeholde hudens naturlige elasticitet.
Afslut med en lækker blødgørende bodylotion. Din hud vil elske den ekstra omsorg og pleje. Den triste og tørre hud er nu snart blot et minde.

Anbefalede produkter mod tør hud

 

Har du tid og lyst kan du også nemt og hurtigt lave din helt egen saltskrub og kropsolie, med præcis den duft du bedst kan lide.

 

Yderligere information om pleje af tør hud

Er du i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst til din tørre hud, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 86 48 00 11 eller sende os en mail på urtegaarden@urtegaarden.dk