Find butikken her: Gl. Kongevej 113. 1850 Frederiksberg (også indgang fra Alhambravej)
Æggehvideblanding | |
4 g | Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO |
23 ml | varmt vand |
1 ml | Bananaroma Bananaroma |
Fondantmasse | |
250 g | FondantpulverFondantpulver |
1 ml | Honninggul slikfarve Honninggul slikfarve |
Øvrigt | |
120 g | Mørk chokolade |
1 vægt
1 røreskål
1 piskeris
1 gaffel
1 kniv
1 pensel
1 gryde
1 glasskål der slutter tæt til gryden
1 grydeske
1 termometer
bagepapir
Vil du hellere bruge en anden type chokolade?
Du kan sagtens bruge en anden type chokolade til dine chokoladeskaller. Eller hvad med at lave striber, mønstre eller lignede i bunden af chokoladeformen, så du får flotteste chokolader. Fyld den tempererede chokolade i et lille kræmmerhus og pynt løs. Husk at lade chokoladen størkne før chokoladeskallen laves.
For at opnå det perfekte knæk tempereres mørk-, hvid- og mælkechokolade ved forskellige temperaturer. Se hjælpeskemaet nedenfor.
Mørk chokolade
Mælkechokolade
Hvid chokolade
55 °C
45 °C
40 °C
29 °C
28 °C
27 °C
31-33 °C
30-32 °C
29-31 °C
Mandag-onsdag: 9-16
Torsdag: 9-11.30 + 12-16
Fredag: 9-14.30
Lukket på helligdage