Vi bruger cookies til at gemme information om hvad du har lagt i din indkøbskurv, samt hvordan du bruger hjemmesiden. Når du benytter hjemmesiden, giver du tilsagn til brugen af cookies til de nævnte formål.

Flødeboller

Hjemmelavede flødeboller smager virkelig godt. Du har mulighed for at vælge din yndlingschokolade til overtrække flødebollerne eller kombinere mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade. Der er næsten uanede muligheder for at give skummet smag med aromaer og æteriske olier og dermed få skummet til at smage som du allerbedst kan lide det. Du kan give fløderboller det sidste prik over i'et ved at pynte med glimtende spiselige pulverfarver, som guld, sølv, vinrød eller kobber. Du kan også lave farvet kokosmel/hakkede nødder og drysse på dine diy flødeboller.

Sådan laver man flødeboller

  1. Rør sukkermassen godt sammen i gryden og kog op under omrøring indtil 117 °
  2. Pisk æggehvideblandingen sammen og tilføj derefter sukkermassen. Pisk til massen bliver tyk
  3. Sprøjt massen ud på bundene, start midt på bunden
  4. Temperer chokoladeovertrækket og overtræk flødebollerne
Find den fulde opskrift og alle ingredienser til klassiske flødeboller og glutenfri flødeboller herunder.
Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavede flødeboller er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice påurtegaarden@urtegaarden.dkeller telefon 86480011. 
Opskrift

Flødeboller med solbærskum

med økologisk chokolade

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller med blåbærskum

overtrukket med økologisk chokolade

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller med citrusskum

Æterisk olie af citron, grape og appelsin giver flødebollerne et frisk twist, der går rigtig godt med den mørke chokolade

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller med jordbærskum

overtrukket med økologisk chokolade

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller med karamelskum

overtrukket med økologisk chokolade

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller med pebermynteskum

overtrukket med økologisk chokolade

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller med vaniljeskum

overtrukket med økologisk chokolade

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller med økologisk lakridsskum

med økologisk chokolade og økologisk lakrids

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller uden gluten

Du kan lave de lækreste glutenfri flødeboller med marcipanbund

Se opskriften
Opskrift

Flødeboller

Lav selv lækre flødeboller med økologisk chokolade og cremet, luftigt skum

Se opskriften
Urtegaarden ApSAldershvilevej 1 8961 Allingåbro+45 86 48 00 11CVR: 13712506urtegaarden@urtegaarden.dk