Fristen for at bestille varer til levering inden Jul er den 21. december kl. 12. Vi holder juleferie fra den 21. december kl. 13 til og med 2. januar 2024
Gelatineblanding | |
50 ml | varmt vand |
20 g | Gelatine ØKOGelatine ØKO |
Æggehvideblanding | |
43 ml | varmt vand 30-35 °C |
7 g | Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO |
Skumfidusmasse | |
25 ml | koldt vand |
120 g | DruesukkerDruesukker |
100 g | sukker |
Øvrigt | |
2 g | CitronsyreCitronsyre |
1 ml | Hindbæraroma Hindbæraroma |
1 ml | Rød slikfarve Rød slikfarve |
1 gryde med låg til vandbad
1 gryde til sukkermassen
1 vægt
1 dejskraber
1 måleske 2 ml
1 sprøjte 2 ml
2 grydeskeer
1 glasskål (ca. 3 dl)
1 skål til piskning (ca. 5 l)
1 bolsjetermometer (200°C)
1 bolsjevæv eller bagepapir
1 saks
1 pensel
1 håndmikser
evt. udstikkersæt
evt. plastskraber
Vild med chokolade?
Hvad med at overtrække skumfiduserne med chokolade i stedet for at pudre med druesukker?
Ved at overtrække skumfiduserne med tempereret chokolade får du en skumfidus med det perfekte knæk.
I stedet for mørk chokolade kan du sagtens bruge hvid- eller mælkechokolade.
For at opnå det perfekte knæk tempereres mørk- hvid- og mælkechokolade ved forskellige temperaturer. Se hjælpeskemaet nedenfor
Mørk chokolade
Mælkechokolade
Hvid chokolade
55 °C
45 °C
40 °C
29 °C
28 °C
27 °C
31-33 °C
30-32 °C
29-31 °C
Mandag-onsdag: 9-16
Torsdag: 9-11.30 + 12-16
Fredag: 9-14.30
Lukket på helligdage