Tøm indkøbskurven
Gelatineblanding | |
50 ml | vand |
20 g | Gelatine ØKOGelatine ØKO |
Æggehvideblanding | |
43 ml | varmt vand 30-35°C |
7 g | Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO |
1 ml | AppelsinolieAppelsinolie |
2 ml | CitronsyreCitronsyre |
Sukkermasse | |
25 ml | vand |
100 g | sukker |
120 g | DruesukkerDruesukker |
150 g | saltede grofthakkede peanuts |
Chokoladeovertræk | |
200 g | Mørk chokolade |
1 | OphælderposeOphælderpose |
3 gryder
1 glasskål der slutter tæt til gryden
1 skål (min. 2 l)
1 lille glasskål
2 grydeskeer
1 teske
1 vægt
1 håndmixer
1 bolsjetermometer
1 dejskraber
1 saks
1 pensel
1 måleske 2 ml
1 bolsjevæv eller bagepapir
1 ophælderpose
Mandag-onsdag: 9-16
Torsdag: 9-11.30 + 12-16
Fredag: 9-14.30
Lukket på helligdage