Aroma 

Aroma giver duft og smag til en lang række produkter. Det er både i fødevarer og i forskellige plejeprodukter som cremer, tandpasta, shampoo og sæbe. 

De aromastoffer, som vi forhandler her hos Urtegaarden, kan bruges til mange formål. De er blandt andet velegnet som smagsstoffer i hjemmelavet slik, is og forskellige drikke. Så står du og skal lave hjemmelavede bolsjer, vingummi eller frugtflæsk, kan du med vores aromaer tilføre slikket lige netop den smag, du ønsker. Fuldstændig naturligt, da ingen af vores aromaer indeholder naturfremmede aromastoffer eller animalske stoffer. 

Vil du have inspiration eller ideer til hjemmelavet slik med brug af aroma, kan du finde en lang række opskrifter på søde sager her

Urtegaardens udvalg af aroma 

Hos Urtegaarden har vi et stort udvalg af forskellige aroma. Alle vores aromastoffer består udelukkende af naturlige og naturidentiske stoffer. Det vil sige, at der ikke er noget i vores aromaer, som man ikke vil kunne finde i naturen. Derudover bruger vi kun naturlige farver, som kommer fra gulerødder, rødbeder og lignende produkter, som naturligt kan afgive farve. 

Her på siden kan du se vores store udvalg af aromastof. Vi har blandt andet æblearoma, colaaroma, bananaroma, chokoladearoma og mange flere, så du har mulighed for at fremstille hjemmelavet slik eller andre fødevarer med lige netop den smag, du ønsker. 

Alle de forskellige aromastoffer i vores udvalg købes hos en dansk producent, som vi har et tæt samarbejde med. Vi kan stå inde for, at alle vores aromaer og smagsstoffer lever op til alle de regler og krav, der er for aroma med naturlige og naturidentiske stoffer. Skulle du have behov for mere specifik viden om fremstillingsprocessen eller lignende, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information. 

Kan man spise aroma? 

Da aroma kan anvendes til både bagning, konfekt, hjemmelavet slik og is samt andre fødevarer, hvor man ønsker at tilføre eller forstærke en smag, kan man sagtens spise aroma. 

I vores udvalg hos Urtegaarden har vi tilmed kun aromaer baseret på naturlige og naturidentiske stoffer, hvorfor du ved at tilføre vores aroma til en hjemmelavet slik eller andet, heller ikke udsætter kroppen for hverken animalske- eller naturfremmede aromastoffer.