Aloe vera - Se vidunderplanten - er effektiv mod hudproblemer

 

Aloe vera er rar at have ved hånden hele året. Den populære plante lindrer og støtter hudens helingsproces ved forbrændinger som solskoldning eller mindre brandsår. Aloe vera virker desuden blødgørende og beroligende på huden og kan med fordel bruges i mange former for kosmetik.

Lav din egen Aloe vera gel

En god Aloe vera gel er næsten uundværlig. Den er nem at arbejde med og lindrer og hjælper huden med at genopbygge sig selv efter skader som solskoldning, hudafskrabninger og brandsår. Lav den selv på under en halv time.

 

Aloe vera i hudpleje

Ren Aloe vera juice kan naturligvis også bruges ved skader på huden, men er knap så nem at arbejde med som den mere faste Aloe vera gel. Til gengæld er den et fantastisk virkemiddel, som kan anvendes i mange former for hudpleje. Prøv eksempelvis at lave regenererende aloe vera dagcreme, lindrende aftersunspray eller aloe vera peelinggel, der skånsomt, men effektivt fjerne døde hudcceller og giver huden nyt liv.

Drik aloe vera

Aloe vera juice i levnedsmiddelkvalitet kan anvendes indvortes - brug den eksempelvis i smoothies eller drik den ren. Du kan tilsætte lakridsekstrakt eller en af vores aromaer for at give den smag.

Spray den på

En flaske Aloe vera juice med spraypumpe er fantastisk at have med i tasken, særligt på flyturen. Brug den på tør og varm hud. På nul komma fem friskes huden op og får tilført fugt. Køb spraypumpe her