Hurtig levering med GLS
Sikker betaling

Naturlig duft til hjemmet - få frisk duft indenfor med skønne æteriske olier

 

Dufte skaber stemninger og kan kvikke os op, få os til at slappe af - eller bare få os til at føle os glade og godt tilpas. Du kan også få dejlige naturlige dufte til hjemmet med duftende æteriske olier.


Lav dit eget duftlys

Lav naturlige duftlys af 100 % naturlig rapsvoks uden tilsætningsstoffer. Det er nemt at lave aromalys og komme i gang med at sprede din favoritduft i hele hjemmet. Skal hjemmets duft friskes op så brug tilsæt Luftopfriskende aromaterapiolie, der er sammensat af naturlige æteriske olier, der bl.a. renser luften. Eller brug en blanding af økologisk citronolie og økologisk citrongræsolie, der også begge er kendt for deres evne til at friske duften op. Du finder opskrift på duftlys her

 

 

Duftlys


Tænd en duftlampe

Du kan også anvende duftlamper til at sprede naturens dejlige dufte i hjemmet. Skålen i lampen fyldes med vand, hvori der dryppes et par dråber æteriske olie.

Spred dufte med støvsugeren

Prøv også at dryppe et par dråber æterisk olie på støvsugerfilteret og oplev, hvordan duften spreder sig i hjemmet, mens du støvsuger. Samtidig fjernes den dårlige duft af støv og snavs, som hurtigt hænger ved støvsugeren.

 

Hvilken duft skal du vælge

Der findes mange dejlige dufte, og det kan være svært at vælge og finde rundt i duftenes individuelle egenskaber. Herunder finder du eksempler på dufte, som egner sig godt til hjemmet.