Gør håndvask sjovere med hjemmelavede sæber

Når influenzasæsonen er over os anbefaler mange eksperter hyppig håndvask for at mindske risikoen for smitte. Håndvask er dog ikke altid populært hos børnene, men det bliver helt sikkert sjovere, hvis de selv har været med til at lave håndsæben. 

Det er nemt og hurtigt lave lækre hjemmelavede sæber, og ovenikøbet kan de laves i sjove faconer og fine farver, der vil vække begejstring hos ungerne.

Benyt samtidig lejligheden til at få en hyggelig snak om, hvordan og hvornår man bør vaske hænderne.

Kom nemt i gang med at gøre håndvask sjovere Køb lav-selv sæbesæt her 

Sæbesæt

Alternativt kan du køber den sulfatfrie naturfarvede smelt & hæld op sæbe og selv vælge mellem forme, farver og dufte. Køb din smelt & hæld op sæbe her og find opskrift på hvordan smelt & hæld op sæbe anvendes her

Populære hjemmelavede sæber (opskrifter)

 

Saebekursus (1)

Hvis du synes det er sjovt at lave din egen sæbe har vi masser af gode opskrifter på hjemmelavet sæbe. her finder du både opskrifter på fast og flydende sæbe, og børn helt ned til 4 års alderen kan være med til at lave smelt & hæld op sæbe.

Naturlig hånvask - du finder opskrifter på hjemmelavet sæbe her

Smelt & hæld op sæbe (opskrifter)

Med ganske få råvarer og redskaber kan du nemt lave en mild håndsæbe. Vælg den æteriske olie eller duftolie du bedst kan lide, og få en skønt duftende håndsæbe lige efter din egen smag.

Se her hvordan du fremstiller smelt & hæld op sæbe

Køb en form til flotte figurer og former

Form bloksæbe