Opskrift

Dadelsnitter

Sukkerfri raw food dadelsnack

Mængde: 290 g
Tilberedningstid: 30 min

Holdbarhed: 1 uge køligt

Råvarer

70 g cashewnødder
100 g tørrede dadler
80 g kokosolie jomfru ØKO
15 g kakaopulver
30 g kokosmel
2-5 dråber økologisk appelsinolie (smag til)

Redskaber

1 vægt
1 kniv
1 skærebræt
1 blender
1 skål
1 gryde
1 dejskraber
1 grydeske
1 form (ca 13 x 19 cm)
bagepapir

Emballage

Lufttæt beholder

Fremstilling

  1. Dadlerne skæres i skiver og blendes sammen med cashewnødderne til en fin ensartet masse
  2. I en skål blandes kakaopulver og kokosmel sammen med cashew-dadel blandingen og appelsinolie
  3. Smelt kokosolien over svag varme og tilsæt den blandingen fra pkt 2. Bland godt
  4. Smør massen ud i en bradepande eller lignende, beklædt med bagepapir og tryk godt sammen
  5. Sættes i køleskabet et par timer og skæres i snitter ca 3 x 2 cm