Dadelsnitter
Sukkerfri raw food dadelsnack
Mængde: 290 g
Tilberedningstid: 30 min
Holdbarhed: 1 uge køligt
Råvarer
70 g cashewnødder
100 g tørrede dadler
80 g kokosolie jomfru ØKO
15 g kakaopulver
30 g kokosmel
2-5 dråber økologisk appelsinolie (smag til)
Redskaber
1 vægt
1 kniv
1 skærebræt
1 blender
1 skål
1 gryde
1 dejskraber
1 grydeske
1 form (ca 13 x 19 cm)
bagepapir
Emballage
Lufttæt beholder
Fremstilling
- Dadlerne skæres i skiver og blendes sammen med cashewnødderne til en fin ensartet masse
- I en skål blandes kakaopulver og kokosmel sammen med cashew-dadel blandingen og appelsinolie
- Smelt kokosolien over svag varme og tilsæt den blandingen fra pkt 2. Bland godt
- Smør massen ud i en bradepande eller lignende, beklædt med bagepapir og tryk godt sammen
- Sættes i køleskabet et par timer og skæres i snitter ca 3 x 2 cm eller rulles til kugler