Hurtig levering med GLS
Sikker betaling

Chokolade

Lav selv dine egne lækre fyldte chokolader med økologisk chokoladeskal. Se alle vore populære opskrifter på hjemmelavede fyldte chokolader her

Egenskaber

Opskrift

Appelsinfondant fyldt chokolade

Hjemmelavede fyldte chokolader med cremet appelsinfyld

Se opskriften
Opskrift

Rom-appelsinnougat fyldt chokolade

Fyldte chokolader med cremet fyld af appelsin og romnougat

Se opskriften
Opskrift

Bananfondant fyldt chokolade

Lækker hjemmelavet fyldt chokolade med cremet bananfyld

Se opskriften
Opskrift

Citronmarcipan fyldt chokolade

Fyldt chokolade med citronmarcipan

Se opskriften
Opskrift

Citrusfondant fyldt chokolade

Hjemmelavede fyldte chokolader med cremet fyld af citrus

Se opskriften
Opskrift

Crunch fyldt chokolade

Lækre fyldte chokolader med crunchy fyld

Se opskriften
Opskrift

Hindbær-lakrids fyldt chokolade

Lækre hjemmelavede fyldte chokolader med lakrids og hindbærfyld

Se opskriften
Opskrift

Jordbærfondant fyldt chokolade

Lækker hjemmelavet fyldt chokolade med cremet jordbærfyld

Se opskriften
Opskrift

Kanelmarcipan fyldt chokolade

Fyldt chokolade med kanel og appelsinmarcipan

Se opskriften
Opskrift

Kanelnougat fyldt chokolade

Fyldt chokolade med kanel og nougat

Se opskriften
Opskrift

Karamelfyldt chokolade

Fyldte chokolader med cremet fyld af karamel

Se opskriften
Opskrift

Kokosfyldt chokolade

Lækre hjemmelavede fyldte chokolader med kokos á la bounty

Se opskriften
Opskrift

Lakrids-citron fyldt chokolade

Lækre hjemmelavede fyldte påskechokolader med lakrids-citronfyld

Se opskriften
Opskrift

Lakridsfondant fyldt chokolade

Fyldte chokolader med cremet lakridsfyld

Se opskriften
Opskrift

Lakridsmarcipan fyldt chokolade

Lækker hjemmelavet fyldt chokolade med lakridsmarcipan

Se opskriften
Opskrift

Mandarinfyldt chokolade

Hjemmelavet fyldt chokolade med lækkert cremet mandarinfyld

Se opskriften
Opskrift

Marcipanfrøer

Skønne chokoladefrøer fyldt med marcipan

Se opskriften
Opskrift

Marcipanfyldt chokolade

Lækre hjemmelavede marcipanhjerter

Se opskriften
Opskrift

Nougatappelsin fyldt chokolade

Skønne hjemmelavede fyldte chokolader med appelsin og nougat

Se opskriften
Opskrift

Nøddefyldt chokolade

Opskrift på lækker hjemmelavet fyldt chokolade med nøddefyld

Se opskriften
Opskrift

Peanutfyldt chokolade

Hjemmelavede fyldte chokolader med lækkert peanutfyld

Se opskriften
Opskrift

Pebermyntefrøer

Hjemmelavede chokoladefrøer med cremet pebermyntefyld

Se opskriften
Opskrift

Solbærmarcipan fyldt chokolade

Fyldt chokolade med lækker solbærmarcipan

Se opskriften
Opskrift

Trøffelfyldt chokolade

Hjemmelavede chokolade med trøffelfyld

Se opskriften

Chokolade

Chokolade er stort set altid velkommen både hos børn og voksne, og er efter sigende noget af den sundeste slik! Der kan være stor forskel på om man foretrækker den mørke 70 % chokolade, mælkechokoladen eller den hvide, søde. Der er heldigvis mulighed for at kombinere alle typer økologisk chokolade og nå frem til din yndlingschokolade. 

 

Du kan se den fulde opskrift på chokoladefrøer her

 

Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavede fyldte chokolader er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon 86480011.

Sådan gør du

  1. Klargøring af form: Skyl formen i lunkent vand, tør den og puds godt efter med vat

  2. Temperering af chokolade: Afvej 2/3 af chokoladen i glasskålen. Placer skålen i en gryde med vand (vandet må ikke røre bunden af skålen og skålen skal slutte tæt til gryden)

  3. Opvarm vandet (vandet må ikke koge) og smelt chokoladen til 55°C (max temperatur) under omrøring. Tag skålen af gryden og læg låg på gryden. Sluk for blusset

  4. Tilsæt den sidste 1/3 af chokoladen og afkøl til 29-30°C (min. temperatur) under omrøring

  5. Opvarm nu under omrøring til 31-33°C (arbejdstemperatur) ved at sætte skålen tilbage på vandbadet

  6. Støbning af chokoladeskaller: Pensl den tempererede chokolade i et jævnt lag i formen. Sæt formen til afkøling (evt. i køleskabet) med bunden opad på bagepapir

  7. Pensling og afkøling gentages til der ingen "huller" er (tjek ved at holde formen op mod lyset)

  8. Lav fyldet: Rør fyldet sammen til det er jævnt og let flydende. Hæld det i en ophælderpose og fyld chokoladeskallerne 3/4 op

  9. Luk chokoladeskallerne med tempereret chokolade vha. en teske eller ophælderpose

  10. Bank formen let mod underlaget, så overfladen bliver jævn og luftbobler undgås

  11. Sæt formen køligt til frøerne er størknede

  12. Bank formen let mod bordet, med bunden nedad, så hopper frøerne selv ud