Hurtig levering med GLS
Sikker betaling

Karameller

Du kan lave flødeboller, med økologisk chokolade og mange forskellige slags skum

Egenskaber

Opskrift

Appelsinkarameller

Frugtkarameller uden fløde med smag af appelsin

Se opskriften
Opskrift

Citronkarameller

Frugtkarameller uden fløde med smag af citron

Se opskriften
Opskrift

Flødekarameller

Hjemmelavede flødekarameller er lette at lave og smager dejligt. Trillet runde og overtrukket med chokolade slår de Toms guldkarameller

Se opskriften
Opskrift

Jordbærkarameller

Opskrift på frugtkarameller uden fløde og med smag af jordbær

Se opskriften
Opskrift

Kiwikarameller

Frugtkarameller uden fløde med smag af kiwi

Se opskriften
Opskrift

Lakridskarameller

Lækre flødekarameller med lakrids

Se opskriften
Opskrift

Peanutkarameller

Flødekarameller med saltede peanuts

Se opskriften
Opskrift

Rabarberkarameller

Frugtkarameller uden fløde med smag af rabarber

Se opskriften
Opskrift

Saltlakridskaramel

Opskrift på stærke lakridskarameller

Se opskriften
Opskrift

Solbærkarameller

Velsmagende frugtkarameller uden fløde med smag af solbær

Se opskriften
Opskrift

Colakarameller

Opskrift på karameller uden fløde og med smag af cola

Se opskriften

Frugtkarameller

Hvordan laver man hjemmelavede frugtkarameller? Frugtkaramellernes friske frugtsmag kombineret med karamelkonsistensen gør dem til et stort hit, især hos børnene.

 

Det er let at lave og børnene kan selv kombinere de smage og farver de bedst kan lide.

 

Vi har et stort udvalg af opskrifter på karameller, hvor du også kan finde opskrifter på de mere klassiske flødekarameller.

Fremgangsmåden til højre er fra de lidt syrlige citronkarameller, som du finder den fulde opskrift på her.

 

Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavede bolsjer er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon 86480011

 


Sådan gør du

  1. Lav citronsyreblanding: Rør varmt vand og citronsyre sammen i en kop. Stil det til side til senere brug

  2. Lav sukkerblanding: Smelt glukosesirup ved svag varme i gryden

  3. Afvej sukker og sigt majsstivelse og citruspektin i. Rør sammen til en ensartet masse. Rør vandet i tilsæt sukkerblandingen til den smeltede glukosesirup

  4. Vej gryden og noter "startvægt" (gryde med indhold + grydeske)

  5. Kog vandet væk, ved at koge ved svag varme under konstant omrøring til "slutvægt" (startvægt-50 g) nås. Vej løbende undervejs

  6. Lav frugtkarameller: Rør citronsyreblandingen i og tag gryden af varmen

  7. Tilsæt smag og farve og rør det godt sammen

  8. Skrab karamelmassen ud på bagepapir. Læg et andet stykke bagepapir over og rul ud i et stykke på ca. 12x20 cm. Tag det øverste stykke bagepapir af efter ca. 10 min. Klip karamellerne i passende stykker med en olieret saks og pak dem i karamelpapir