Skumfidus opskrifter

Lav selv dine egne lækre skumfiduser. Du kan ovenikøbet lave dem økologisk

Egenskaber

Opskrift

Ananasskumfiduser

Opskrift på velsmagende hjemmelavede skumfiduser med smag af ananas

Se opskriften
Opskrift

Appelsinskumfiduser

Opskrift på velsmagende hjemmelavede skumfiduser med smag af solmodne appelsiner

Se opskriften
Opskrift

Bananskumfiduser

Lav hjemmelavede skumfiduser med smag af søde bananer

Se opskriften
Opskrift

Blåbærskumfiduser

Opskrift på luftige hjemmelavede skumfiduser med smag af blåbær

Se opskriften
Opskrift

Citronskumfiduser

Syrlige citroner i sød skummasse smager fantastisk

Se opskriften
Opskrift

Hindbærskumfiduser

Nem opskrift på velsmagende hjemmelavet skumfiduser med smag af hindbær

Se opskriften
Opskrift

Jordbærskumfiduser

Jordbær giver smag af sommer i disse hjemmelavede skumfiduser

Se opskriften
Opskrift

Kirsebærskumfiduser

Bløde hjemmelavede skumfiduser med smag af søde kirsebær

Se opskriften
Opskrift

Kiwiskumfiduser

Opskrift på bløde og lækre skumfiduser med skøn smag af kiwi

Se opskriften
Opskrift

Kokosskumfiduser

Lækre luftige skumfiduser rullet i kokosmel

Se opskriften
Opskrift

Lakridsskumfiduser

Vild med lakrids? Skumfiduser med lakrids er et sikkert hit

Se opskriften
Opskrift

Mangoskumfiduser

Få smagen af eksotisk mangofrugt ved at følge denne opskrift på mango skumfidus

Se opskriften
Opskrift

Rabarberskumfiduser

Opskrift på skumfiduser med en herlig smagskombination af syrlige rabarber

Se opskriften
Opskrift

Vaniljeskumfiduser

Opskrift på klassiske skumfiduser med karakteristisk vaniljesmag

Se opskriften
Opskrift

Æbleskumfiduser

Syrlige og bløde skumfiduser med æble

Se opskriften

Hjemmelavede skumfiduser

 

Hvordan laver man selv skumfiduser? Det er sjovt at lave hjemmelavede skumfiduser og kan serveres som de er eller i f.eks. varm kakao. En ristet skumfidus mellem 2 mariekiks er et stort hit blandt både børn og voksne.

Du kan selv bestemme smag, farve og form i din DIY marshmallows. Gå på opdagelse med i vores opskrifter på skumfiduser og lav f.eks. DIY skumfiduser. Overtrukket med chokolade giver bananskumduserne smagen af skumbanan.

 

Opskriften til højre er netop med banan. Se den fulde opskrift her

 

Har du spørgsmål til vores opskrifter på hjemmelavede skumfiduser er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice på urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon 86480011

 

Hvordan laver man skumfiduser

  1. Placer en glasskål i en gryde og fyld gryden op med vand, så ¾ af skålen er dækket. Tag skålen op og opvarm vandet, under låg, til kogepunktet. Tag gryden af varmen.

  2. Afmål 50 ml af det varme vand fra vandbadet i glasskålen. Drys 20 g gelatine i og rør forsigtigt, så det hele bliver fugtigt.

  3. Stil gelatineblandingen tilbage i vandbadet, og lad den stå under låg til den skal bruges.

  4. Pisk 43 ml varmt vand (30-35 °C) og 7 g æggehvidepulver ved lav hastighed i skålen til æggehvidepulveret er opløst.

  5. Rør 25 ml koldt vand, 100 g sukker og 120 g druesukker godt sammen til en flydende masse i gryden.

  6. Varm op på næsten fuldt blus, under omrøring, til den bobler.

  7. Kog videre under omrøring til temperaturen er 132 °C. Tag gryden af varmen og afkøl til 100 °C.

  8. Tilsæt den flydende gelatineblanding og rør sammen.

  9. Tilsæt citronsyre, aroma og farve og rør indtil massen er ensartet.

  10. Tilsat massen til æggehvideblandingen, og rør det sammen med en grydeske.

  11. Pisk nu på max hastighed til skumfidusmassen er stiv og piskerne sætter spor.

  12. Skrab skumfidusmassen ud på letsmurt bolsjevæv/bagepapir.

  13. Drys skumfidusmassen med druesukker. Vend og pudr bagsiden også.

  14. Efter ca. 15 min. er de klar til servering.