Hurtig levering med GLS
Sikker betaling

Hjemmelavede julegaver - Lad børnene lave julegaver selv

 

At give en hjemmelavet julegave er noget helt særligt, både for den der modtager, og den der giver. Indret et julegaveværksted hjemme i køkkenet og lad børnene lave hjemmelavede DIY julegaver med naturlige råvarer til bedsteforældre, forældre, søskende og venner.

Lav selv julegaver til bedsteforældre

Bedsteforældre har altid brug for en sæbe og med vores smelt & hæld op sæbebase er det virkelig nemt og enkelt at lave fine håndsæber i fine farver og former og med præcis den duft bedstemor eller bedstefar kan lide. Se en oversigt over farver til smelt & hæld op sæbe her og find en duftolie eller æterisk olie til at give sæben den helt rigtige duft. 

Et sikkert hit til bedsteforældre er fodbadesalt, som kan laves direkte i emballagen og derfor kræver et minimum af redskaber. Lav evt. en etiket med et foto af barn/bedsteforældre for at gøre gaven endnu mere personlig.

 

Hjemmelavede gaver til mor

Det er sjovt at blande en saltskrub af bl.a. mineralrig salt, der stimulerer blodcirkulationen, og vegetabilsk olie og til sidst tilsætte en æterisk olie eller duftolie som duft - og hvis det er mor, der køber ind til at lave julegaver, kan hun jo vælge at købe sin favorit duftolie eller æteriske olie. Æteriske olier kan mere end at give duft - de har også en hudplejende virkning, som du kan læse mere om her.

 


Et fint duftlys i et glas er også en fin lav selv julegave til mor. Med vores rapsbaseret lysvoks og væger på fod er det nemt. Lim vægen fast i et glas, brug f.eks. en 60 ml glaskrukke, smelt lysvoksen og tilsæt duft, inden det hældes i krukke. Pynt krukken med en personlig hilsen skrevet med glasfarve eller limglimmerfarve.

 

Lav selv julegaven til far

Det kræver nok lidt hjælp at lave saltlakrids til far, men hvis han er vild med lakrids vil han helt sikkert sætte stor pris på at få et glas med hjemmelavede og velsmagende lakridser.

 

Gaver til søster/veninde

En lipgloss er et hit blandt piger i alle aldre. Den kan laves i et væld af farver, men perlerosa og bordeaux ligger højt på hitlisten.

 


Et andet DIY julegavehit til pigerne er læbepomade i skub op hylster. Vores læbepomadesæt indeholder det der skal til for at lave 10 læbepomader og gør det ekstra nemt at lave personlige gaver.

 

Gaver til bror/ven

Uhmmm bolsjer - sådan tænker de fleste børn vist (og også en del voksne). Lav en portion, eller 2, og pak dem fint ind i kræmmerhusposer med et fint bånd og så er julegaven til bror eller en ven klaret.

 


En hjemmelavet shampoo er en sjov gave til en bror eller en ven og det er også sjovt at lave den.