Ren besked

Om bolsjekogning

Se alle vores opskrifter på hjemmelavede bolsjer

Ofte stillede spørgsmål til bolsjekogning

Bolsjemassen krystalliserer - hvad gør jeg?

Underlaget kan være blevet for varmt. Skift bageplade eller flyt til et nyt sted på bordpladen.

Bolsjerne klistrer - hvad gør jeg?

Bolsjer der klistrer skyldes ofte en af to ting. Du har sandsynligvis enten brugt for meget olie på bolsjevæv og redskaber, eller også har luftfugtigheden i lokalet været for høj. Sidstnævnte løses ved af lufte ud.

Hvordan opbevares bolsjer bedst?

Bolsjerne pakkes lufttæt når de er let afkølet. Klistrer mindst hvis de lægges i køleskab straks de er pakket. Vend eventuelt bolsjerne i talkum eller magnesiumstearat.

Kan jeg lave flere portioner bolsjer i træk?

Det kan du godt, men når du laver mere end én portion bolsjer umiddelbart efter hinanden kan du opleve, at bagepladen under bolsjevævet bliver for varm. Du kan derfor med fordel anvende to bageplader og skifte mellem dem.

Hvordan kommer jeg i gang med at lave bolsjer?

Kom nemt i gang med at lave hjemmelavede bolsjer med et af vores bolsjesæt. Jordbær & flødekaramel er vores mest populære bolsjesæt - køb det her

Bolsjesæt jordbær og flødekaramel