Opskrift

Choko-peanut småkager

Småkager med chokolade og peanuts

Mængde: 25 stk., 400 g
Tilberedningstid: 1 time

Holdbarhed: 1 mdr, lufttæt

Råvarer

75 g palmeolie
1 æg
75 g sukker
1 ml vanillearoma
50 g salte peanuts, hakket
50 g mørk chokolade eller mælkechokolade, hakket
100 g hvedemel

Redskaber

1 vægt
1 skål
1 måleskesæt
1 kniv
2 teskeer
1 skærebræt
Bagepapir
1 håndmixer

Emballage

Kagedåse

Fremstilling

  1. Hak chokolade og peanuts 
  2. Palmeolie, æg, sukker, vanillearoma og hvedemel piskes sammen med håndmixer
  3. De hakkede peanuts og chokoladen røres i dejen
  4. Dejen sættes på bageplade beklædt med bagepapir med 2 teskeer og trykkes let flade
  5. Bages ved 200 °C (180 °C varmluft) i 12 min
  6. Kagerne afkøles på en bagerist og pakkes i kagedåse