Uhyggeligt godt halloween slik

 

Butikkerne bugner allerede af græskar og andet godt til Halloween, og det er da heller ikke spor for tidligt at gå i gang, hvis du selv vil lave lækkert slik til dagen - og med skolernes efterårsferie lige om hjørnet er det en oplagt ferieaktivitet, at lave hjemmelavet slik med børn eller børnebørn.

Det er slet ikke så svært at lave lækkert hjemmelavet Halloween slik, og så ved du præcis, hvad det indeholder.

Heksepinde og troldeklumper - halloweenbolsjer

Med orange og sorte bolsjer kan du skabe den helt rigtige halloweenstemning. Prøv med overraskelser, som f.eks. at lave de klassiske røde jordbærbolsjer sorte eller giv de brune flødekaramelbolsjer en gang orange farve. Eller hold dig til de traditionelle samgs- og farvekombinationer, som sorte dameskrå og orange appelsinbolsjer - og find på uhyggelige bolsjenavne, som heksepinde og troldeklumper.

 

Forsød halloween uhyggen

Edderkoppe, hekse og fantasidyr er ikke nær så uhyggelige hvis de er lavet som sødt kagepynt. Vores naturlige slikfarver kan bruges til at farve glasur, frosting og marcipan og det giver alverdens muligheder for at være kreativ med kagepyntningen til halloween.

 

Du kan også skabe uhygge med en Urtegaarden favorit; nemlig spøgelseskager. Bag din favorit chokoladekage og pynt den med spøgelser lavet af vaniljeflødebolleskum.

 

Bamseblødt børneslik

De fleste børn elsker søde, bløde skumfiduser, og med lidt orange og sort slikfarve kan de nemt forvandles til det fineste Halloween slik. Også her kan du lade farverne afgøre smagen og lave lakrids- og appelsin skumfiduser - eller for nemhedens skyld lave dem alle sammen med én og samme smag og blot farve halvdelen orange og resten sorte.