Private label

23. marts 2023: Der er desværre lukket for tilgang af nye private label kunder og vi kan desværre ikke sige noget om, hvornår vi åbner op igen.

 

Har du en drøm om at føre din egen serie af naturlige ansigts-, krop- og/eller hårplejeprodukter ud i livet?

 

Så kan Urtegaarden hjælpe dig, idet vi tilbyder udvikling og produktion af private label produkter baseret på naturens råvarer. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og ideer og gennem tæt samarbejde med dig går vi fra idé til færdigt produkt.

 

Vi producerer i batchstørrelser fra 18 kg, hvilket også giver dig, der ikke ønsker produktion af et højt stykantal mulighed for at få produceret produkter i eget navn.

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale på telefon 86480011 eller kontakt os på urtegaarden@urtegaarden.dk, så vender vi tilbage til dig.

Eksempler på private label produkter udviklet og produceret af Urtegaarden

 

Biosa lotion

En unik bodylotion der er udviklet for Biosa Danmark. Lotionen indeholder bl.a. Vita biosa ekstrakt, der er en fermenteret drik med aktive mælkesyrebakterier og urter. Læs mere om Biosa lotion og de forskellige Vita biosa ektrakter på www.biosa.dk

 

 

 

 

Cool Kidz

En serie skabt ud fra en kompromisløs ambition om at give en komplet badeoplevelse for dem, der kun ønsker det reneste fra naturen. Serien består af forskellige shampooer, balsam, sæber, kropsolie og hårplejeprodukter. Serien forhandles bl.a. hos apoteker og helsekostbutikker over hele landet. På www.cool-kidz.dk kan du også læse mere om serien og tankerne bag den. Vi har overtaget Cool Kidz produkterne pr. 1. januar 2023 og sælger dem i vores webbutik:  Find dem her.

 

Carlsberg Beer Beauty + Carlsberd Beer´d Beauty

En serie med shampoo, hårbalsam og bodylotion med Carlsberg øl i + en serie med barbergel, aftershavelotion og en stylingcreme til skægget, udviklet som en del af Carlsbergs Movember kampagne - også alle med øl tilsat. Produkterne kan købes via www.carlsberg.dk

 

 

Organic Beauty

Bag Organic Beauty står to kvinder med rødder i skønhedsbranchen og den alternative verden, som ønsker at bidrage med en effektiv hudplejeserie, hvor resultater kan ses og mærkes, mens økologien og de naturlige ingredienser er i højsædet. Serien indeholder produkter som rens, ansigtscremer, kropsolier og ansigtsmist og forhandles bl.a. i helsekostbutikker landet over.