Returnering af varer

Du har altid 30 dages fortrydelsesret når du handler på www.urtegaarden.dk  Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via e-mail urtegaarden@urtegaarden.dk eller telefon i åbningstiden via telefon 86480011. Alternativt kan du benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Sådan gør du

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Ordren sendes til:

 

Urtegaarden ApS
Aldershvilevej 1
8961 Allingåbro

 

eller den kan afleveres personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vedlæg fyldestgørende informationer, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kundenummer og kopi af evt. forudgående korrespondance. 

 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Følgende varer er undtaget fortrydelsesretten:

Forseglede varer, som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returnerede, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varer produceret eller bestilt hjem fra anden leverandør specielt til dig.

 

Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har betalt til os for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger på varen modtaget fra dig. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Tilbagebetalingen finder sted senest 7 dage efter at vi har modtaget varen retur. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen retur, medmindre der fremlægges dokumentation for at have returneret den.

 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.