Gelatineblanding | |
50 ml | varmt vand |
20 g | Gelatine ØKOGelatine ØKO |
Æggehvideblanding | |
43 ml | varmt vand 30-35 °C |
7 g | Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO |
Skumfidusmasse | |
250 ml | Maltitol Maltitol |
Øvrigt | |
2 g | CitronsyreCitronsyre |
1 ml | Kiwiaroma Kiwiaroma |
0,5 ml | Grøn slikfarve Grøn slikfarve |
20 g | Magnesiumstearat Magnesiumstearat |
2 små gryder (ikke aluminium)
1 skål (min. 2 l)
1 lille glasskål
1 grydeske
1 vægt
1 håndmixer
1 bolsjetermometer
1 dejskraber
1 måleske 2 ml
1 bolsjevæv eller bagepapir
evt. ophælderpose
Vild med chokolade?
Hvad med at overtrække skumfiduserne med chokolade i stedet for at pudre med druesukker?
Ved at overtrække skumfiduserne med tempereret chokolade får du en skumfidus med det perfekte knæk.
I stedet for mørk chokolade kan du sagtens bruge hvid- eller mælkechokolade.
For at opnå det perfekte knæk tempereres mørk- hvid- og mælkechokolade ved forskellige temperaturer. Se hjælpeskemaet nedenfor
Mørk chokolade
Mælkechokolade
Hvid chokolade
55 °C
45 °C
40 °C
29 °C
28 °C
27 °C
31-33 °C
30-32 °C
29-31 °C
Mandag-onsdag: 9-16
Torsdag: 9-11.30 + 12-16
Fredag: 9-14.30
Lukket på helligdage