Opskrift
Solbærskum flødeboller

Velsmagende flødeboller med solbærskum og chokoladeovertræk med det helt rigtige knæk


Solbærskum flødeboller
18 stk. 45 mm
120 minutter
7 dage (Stuetemperatur, Tørt, Lufttæt)
Svær

Råvarer

Æggehvideblanding
12 g Æggehvidepulver ØKOÆggehvidepulver ØKO
57 ml varmt vand 30-35°C
Skummasse
40 ml vand
130 g sukker
55 g DruesukkerDruesukker
1,5 ml Solbæraroma Solbæraroma
Chokoladeovertræk
200 g Mørk chokolade
Øvrigt
18 stk Flødebollebunde 45 mmFlødebollebunde 45 mm

Emballage

1 OphælderposeOphælderpose

Redskaber

1 vægt
1 gryde med låg
1 glasskål der slutter tæt til gryden (ca 1 l)
1 gryde (ca 1 l)
1 skål til æggehvidemassen (brug en smal/høj skål til at piske skum i, volume 1 l)
1 grydeske
1 måleskesæt
1 dejskraber
1 teske
1 ophælderpose
1 bolsjetermometer
1 saks
2 knive
1 håndmikser
1 bolsjevæv eller bagepapir

Sådan laver du flødeboller

Æggehvideblanding
Skummasse
Temperering af chokolade

Tips & Tricks